Ez a termék több színben is elérhető
Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez regisztráció szükséges.
Ha már regisztráltál, itt be tudsz lépni.
Email:
Jelszó:
Elfelejtetted a jelszavad?
Biztosan törölni kívánod?


10 tuti ünnepi tipp

1. Készíts magad adventi naptárat a gyerekeknek!
A Frill Prints adventi naptár készítő csomagjaiban 24 db borítékot vagy papírtasakot és 24 db adventi naptár matricát találsz 1-től 24-ig megszámozva. Tegyél a borítékokba és tasakokba apró meglepetéseket és ragaszd le őket a számozott matricákkal. Az így kapott csomagokat sorba állíthatod egy dobozban vagy kosárban, kilyukaszthatod és szalagra fűzheted, esetleg ruhacsipesszel fellógathatod vagy tálcára rendezheteted őket. Mi azt szeretjük benne, hogy a szülők maguk válogathatják össze személyre szóló ajándékaikat csemetéjüknek, amikkel megtöltik a csomagokat. Megnézem az adventi naptárakat.

Adventi naptár kép


2. Ha csak a számozáshoz kell egy kis segítség...
Az adventi naptár matricák külön is megrendelhetők 24 darabos szettben 1-től 24-ig megszámozva. A matricákat ráragaszthatod üvegcsékre, tasakokra, becsomagolt kis ajándékokra, illetve bármire, amire csak kedved tartja. A csomagokat te találod ki, a megszámozásában segítünk! Megnézem az adventi naptárakat.


3. Adventi naptár töltelék tippek
Azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek azért szeretik a házi készítésű adventi naptárat, mert sokkal változatosabb, mint egy-egy márka előregyártott termékei. Pont azokat az apróságokat válogathatjuk össze hozzá, amikre csemeténk vágyik és finomságokat is csempészhetünk bele a játékok, írószerek mellett, de kívánságra vagy közös programra szóló „kuponokat” is írhatunk nekik, amik a szülőknél válthatók be. Annak, hogy mi kerül a csomagokba, csak a képzelet szab határt... :-)


4. Készíts nyomdai minőségű üdvözlőkártyát a saját fotóiddal!
Üdvözlőkártyáink között többféle kivitelben találsz mintákat. Az üdvözlőkártyákat online szabhatod személyre a saját fotóiddal és tetszőleges szöveget írhatsz rájuk, mi így készítjük el Neked. Megnézem az üdvözlőkártyákat.


5. Üdvözlőkártya színező
A kiszínezhető üdvözlőkártyánk különösen egyedivé tehető: miután személyre szabod és mi elkészítjük a kért szöveggel, add oda a gyerekeknek, hogy ők álmodjanak hozzá színeket, jó móka és nagy meglepetés! Megnézem a kiszínezhető üdvözlőkártyát.


6. Ha az üdvözlőkártya nem elég...
Kísérőkártyát az ünnepi üdvözlőkártyád borítékjába téve, az üdvözleted mellett küldhetsz szeretteidnek. A kísérőkártyára tulajdonképpen bármi rákerülhet: jókívánságok, egy rövid beszámoló az év számotokra fontos eseményeiről, sőt a receptkártyán elküldheted ajándékba kedvenc ünnepi ételeted elkészítését és akár a fotójával is illusztrálhatod. A kísérőkártyák több színben is elérhetők, így összehangolhatod az üdvözlőkártyád színével. Megnézem a kísérőkártyákat.


7. Tedd személyessé az ajándékod ajándékmatricával!
Az ajándékmatricát nagyon könnyű használni! Válaszd ki a számodra legkedvesebbet, és a személyreszabása után már nincs is más dolgod, mint a matricákat a becsomagolt ajándékaidra ragasztani. Az ajándékmatricák grafikája kapcsolódik az ünnepi üdvözlőkártyákéhoz, az összetartozó tervekről a termékek sorozat sávjában kapsz tájékoztatást. Megnézem az ajándékmatricákat.


8. Ha szereted a klasszikus megoldásokat...
Az ajándékkártyák olyan kisméretű kártyák, amelyekkel az ajándékaidat díszítheted, címezheted. Készíts meglepetésként celofántasakban kis süteménycsomagot, vagy tegyél finomságokat egy szép befőttesüvegbe és kösd rájuk a szalaggal ellátott és a ti nevetekkel kinyomtatott ajándékkártyát. A szabadon hagyott helyre kézzel írhatsz. Az ajándékkártyák sorozatba illeszthetők az ünnepi üdvözlőkártyákkal. Megnézem az ajándékkártyákat.


9. Még a borítékot is ünnepivé teheted!
Az üdvözlőkártyák mellé igényesen kiválasztott, kiváló minőségű boríték tartozik. A borítékra a címzést egyedileg kell ráírnod, de a feladót kinyomtatjuk Neked egy üdvözlőkártyával harmonizáló grafikájú borítékmatricára, amelyet ezután csak a borítékra kell ragasztanod. Így nemcsak időt és munkát takaríthatsz meg, de stílusos összhangot is teremthetsz a küldeményed elemei között. Megnézem a borítékmatricákat.


10. Letölthető karácsonyfadísz
Szeretnénk megosztani veletek az alkotás örömét, amelybe akár kisgyermekkel is belefoghattok! Letöltés után a minták bármekkora példányszámban kinyomtathatók személyes felhasználásra. Az elkészülő díszek harmonizálnak a megfelelő, személyre szabható karácsonyi terveinkkel. Megnézem a letölthető karácsonyfadíszeket.