Ez a termék több színben is elérhető
Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez regisztráció szükséges.
Ha már regisztráltál, itt be tudsz lépni.
Email:
Jelszó:
Elfelejtetted a jelszavad?
Biztosan törölni kívánod?


5 hasznos tipp születésnapi zsúr szervezéséhez
A gyerekek életében a születésnapok nagyon különleges események. Az itt található tippek segítenek abban, hogy sikeressé és emlékezetessé tedd kisgyermeked zsúrjait.

Tombolajegy
A születésnapi buli izgalmas eseménye a tombola, különösen, ha egy-egy szép tombolajegyet a születésnapi meghívó borítékjában már előre odaadtok a kis vendégeknek.


Ültetőkártya
Gördülékenyebbé teheted az elhelyezkedést a tortázáshoz ha ültetőkártyával készülsz a zsúrra, és előre kikeszíted azokat az asztalra a kis vendégek számára. Iskolásoknak névvel láthatod el, óvodásoknak jeleket rajzolhatsz rá. Segítség a szülőknek, a gyerekek pedig boldogok lesznek, hogy ilyen komolyan veszitek őket.

Buli csákó
A zsúr helyszínének berendezésekor gondolj arra is, hogy egy kis elmélyülésre lehetőséget adó kreatív sarok kialakítása mindig sikeres a gyerekek körében. Erre a célra tökéletesen megfelel, ha egy kis asztalt körberaksz apró székekkel és kikészítesz rá az alkotáshoz szükséges alapanyagokat és a gyerekek számára veszélytelen eszközöket – persze az a legjobb, ha egy felnőtt segíteni tud a gyerekeknek, ha megakadnak, így a kedvük sem megy el, mielőtt a művek elkészülnek. A Frill Printsen találsz ingyen letölthető csákókat, amiket tetszőleges példányszámban előre kinyomtathatsz, és miután a zsúron saját kezűleg összeállítják a gyerekek, a fejükön díszeleg majd egész buli alatt.

Díszítő matrica
A zsúron kínált limonádés palackokat, papírpoharakat, pattogatott kukoricás dobozokat, de lufit vagy girlandot is feldíszíthetsz az eseményt megörökítő öntapadó matricákkal, amik így egycsapásra különlegessé és egységessé tesznek minden kelléket. Különösen, ha mindez illik a születésnapi meghívótokhoz. Ha a matricázással az ünnepeltet bízod meg, ő is örömmel teszi hasznossá magát.

Köszönőajándék
Amikor a bulinak vége és a gyerekekért megérkeznek szüleik, az ünnepelt egy kis köszönőajándékkal búcsúzhat el a vendégeitől. Ilyen ajándék lehet például, ha egy tasakba gumicukrot teszel, és egy az alkalmat megörökítő matricával leragasztod, vagy egy ugyanilyen matricával egyedivé varázsolt buborékfújó, esetleg egy kis tábla csoki is. A gyerekek nagyon fognak örülni neki, de készülj fel arra, hogy a testvéreiknek is vinni szeretnének majd belőle!