Ez a termék több színben is elérhető
Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez regisztráció szükséges.
Ha már regisztráltál, itt be tudsz lépni.
Email:
Jelszó:
Elfelejtetted a jelszavad?
Biztosan törölni kívánod?


Letölthető karácsonyfadísz
Fogadjátok szeretettel ingyen letölthető karácsonyfadíszeinket! Ezen az oldalon szeretnénk megosztani veletek az alkotás örömét, amelybe akár kisgyermekekkel is belefoghattok. Letöltés után a terveink bármekkora példányszámban kinyomtathatók személyes felhasználásra. Letölthető mintáink harmonizálnak személyre szabható nyomtatványterveinkkel, amelyekkel így sorozatba is illeszthetők. Boldog karácsonyt kívánunk!

ingyen letölthető karácsonyfadísz
Fagyöngy szövet karácsonyfadísz, fekete-fehér
Fekete-fehér printeren kinyomtatható karácsonyfadísz. Fehér papírra nyomtatva elegáns dísz készíthető belőle, de választhatsz hozzá színes papírokat is, amelyekkel a legkülönfélébb kombinációk születhetnek fekete-fehér nyomtatóval! A dísz elkészítéséhez zsinórra, vagy vékony szalagra lesz szükséged. Letöltéséhez kattints a képre vagy a lenti linkre. A4-es méretű, magas felbontásban nyomtatható PDF. A PDF kinyomtatásához Adobe Reader szükséges, ami az Adobe weboldaláról ingyen letölthető.

Fekete-fehér fagyöngy szövet karácsonyfadísz PDF letöltése


ingyen letölthető karácsonyfadísz
Fagyöngy szövet karácsonyfadísz, kék
Fehér kartonra nyomtatható színes karácsonyfadísz, amely harmonizál a Fagyöngy szövet, kék karácsonyi sorozatunkkal. A dísz elkészítéséhez zsinórra, vagy vékony szalagra lesz szükséged. Letöltéséhez kattints a képre vagy a lenti linkre. A4-es méretű, magas felbontásban nyomtatható PDF. A PDF kinyomtatásához Adobe Reader szükséges, ami az Adobe weboldaláról ingyen letölthető.

Kék fagyöngy szövet karácsonyfadísz PDF letöltése


ingyen letölthető karácsonyfadísz
Bíbor karácsonyfadísz
Fehér kartonra nyomtatható színes karácsonyfadísz, amely harmonizál a Fenyőfa, bíbor karácsonyi sorozatunkkal. A dísz elkészítéséhez zsinórra, vagy vékony szalagra lesz szükséged. Letöltéséhez kattints a képre vagy a lenti linkre. A4-es méretű, magas felbontásban nyomtatható PDF. A PDF kinyomtatásához Adobe Reader szükséges, ami az Adobe weboldaláról ingyen letölthető.

Bíbor karácsonyfadísz PDF letöltése


ingyen letölthető karácsonyfadísz Vintage karácsonyfadísz, kék
Fehér kartonra nyomtatható színes karácsonyfadísz, amely harmonizál a Vintage, kék karácsonyi sorozatunkkal. A dísz elkészítéséhez zsinórra, vagy vékony szalagra lesz szükséged. Letöltéséhez kattints a képre vagy a lenti linkre. A4-es méretű, magas felbontásban nyomtatható PDF. A PDF kinyomtatásához Adobe Reader szükséges, ami az Adobe weboldaláról ingyen letölthető.

Kék vintage karácsonyfadísz PDF letöltése
ingyen letölthető karácsonyfadísz
Vintage karácsonyfadísz, kármin
Fehér kartonra nyomtatható színes karácsonyfadísz, amely harmonizál a Vintage, kármin karácsonyi sorozatunkkal. A dísz elkészítéséhez zsinórra, vagy vékony szalagra lesz szükséged. Letöltéséhez kattints a képre vagy a lenti linkre. A4-es méretű, magas felbontásban nyomtatható PDF. A PDF kinyomtatásához Adobe Reader szükséges, ami az Adobe weboldaláról ingyen letölthető.

Kármin vintage karácsonyfadísz PDF letöltése