Ez a termék több színben is elérhető
Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez regisztráció szükséges.
Ha már regisztráltál, itt be tudsz lépni.
Email:
Jelszó:
Elfelejtetted a jelszavad?
Biztosan törölni kívánod?


Tippek gyerekszoba díszítéséhez
Kisgyermeked szobája a vára, elalváskor az ágya közelében lévő formák mozgatják meg a fantáziáját, felébredéskor ezek köszöntik, a szobájában játszik és tanul, így fontos, hogy milyen tárgyak veszik itt körül. A Frill Prints faliképei kedves, színes, egyszerű formákból építkező, tanulásra, megfejtésre ösztönző játékos díszek. A képek között találsz vászonnyomatot, kartonnyomatot és rétegelt falemezre nyomott kivitelt.


Vászonképek
A képek anyaga festővászon. Az elkészült nyomatot akril művészlakkal kezeljük, felülete így tartósan ellenáll a szennyeződésnek. Ékrámára feszíthető, keretezhető, vagy iratcsipesszel, nadrágfogassal önmagában felakasztható.

Vászonkép


Táblaképek
Rétegelt falemezre nyomott faliképek. Az előkészített akasztóval könnyen felhasználhatók, tartós, kedves, színes díszek a gyerekszobába.

Kartonnyomatok
Keretezhető kartonnyomatok a kisbaba érkezésére, vagy a nagybaba szobájának személyesebbé tételére. Digitális nyomatok 300 g-os simított kartonon. A képek belső mérete 20x29, illetve 23x23 cm, könnyű hozzá keretet találni.