Ez a termék több színben is elérhető
Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez regisztráció szükséges.
Ha már regisztráltál, itt be tudsz lépni.
Email:
Jelszó:
Elfelejtetted a jelszavad?
Biztosan törölni kívánod?


Általános Felhasználási Feltételek

Általános tudnivalók

A jelen Általános Felhasználási Feltételek tartalmazza a Frill Prints Kft. által üzemeltetett Frill Prints webáruház használatára vonatkozó feltételeket. Az „Elfogadom a felhasználási feltételeket” kipipálásával a felhasználó a regisztráció során szerződést köt a Frill Prints Kft.-vel, elfogadva a jelen Általános Felhasználási Feltételeket. A Frill Prints Kft. (a továbbiakban: Frill Prints) fenntartja a jogot jelen szerződés egyoldalú módosítására. A módosításról a Frill Prints rövid felhívás formájában tájékoztatja a felhasználókat. A felhívást a Frill Prints erre a célra szolgáló felülete, vagy valamennyi felhasználónak, a regisztráció során megadott email címre küldött értesítés tartalmazhatja.

Regisztráció
Regisztrálni a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A regisztráció folyamán a felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. A Frill Prints, amennyiben tudomására jut, hogy a felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a Frill Prints használatából kizárni.

Vásárlás
Csak elektronikus úton, az Interneten, a Frill Prints weboldalon keresztül lehet vásárolni. Megrendelést csak regisztrált felhasználó tud feladni. A megrendelés elküldése előtt, kérjük annak tartalmát figyelmesen ellenőrizni, mert a gyártási folyamat a megrendelés elküldése után azonnal elkezdődik, ezért az elküldés után már változtatások kérése illetve a megrendeléstől való elállás nem lehetséges. A megrendelés elküldése után 48 órán belül a regisztráció során megadott email címre visszaigazolást küldünk a megrendelés tartalmáról. A visszaigazolásban feltüntetjük a megrendelés sorszámát, amelyre hivatkozni lehet a megrendeléssel kapcsolatos bármely ügyintézés során. Amennyiben a visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg a vevőhöz, a vevő mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés végösszege tartalmazza a termékek árát, az esetleges sürgősségi felárat, a szállítási és kezelési költséget, valamint az ÁFÁ-t.

Megrendelés visszavonása
Tekintettel arra, hogy a nyomtatványok egyedi igények alapján, személyes tartalommal készülnek, a megrendeléstől való elállás nem lehetséges (Ptk. 395§. (1) bekezdés).

Minőség
A termékek gondosan kiválasztott, kitűnő minőségű papírra, korszerű digitális nyomtatási eljárással készülnek. Ennek erdeménye az igen rövid időn belül teljesíthető kivitelezés mellet az igényes megjelenés. A postázható nyomtatványokat kiváló minőségű, környezetbarát papírból készült borítékkal egészítjük ki, illetve kívánság szerint az alapboríték helyett, kedvező áron vásárolhatók hozzájuk különleges borítékok.

Copyright
A Frill Prints felépítése, arculata, grafikai elemei és az oldalain található nyomtatványtervek a Frill Prints tulajdona és szerzői jogi oltalom alá esnek (szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény), így azoknak a Frill Prints írásbeli hozzájárulása nélkül bármilyen formában történő felhasználása, sokszorosítása, másolása vagy továbbadása tilos. A Frill Prints, a megrendelés teljesítésével engedélyezi a Frill Prints által a megrendelő számára elkészített nyomtatványok személyes célokra történő felhasználását, a Frill Prints által elkészített példányszám erejéig. A kész nyomatok sokszorosítása nem engedélyezett. Amennyiben az elkészült megrendelésből további példányokra van szüksége a megrendelőnek, azt a Frill Prints-től rendelheti meg a Saját fiókod/Megrendelések menüpontjából.

Felhasználásra kerülő fotók, szövegek
A Frill Prints fenntartja magának a jogot, hogy ha a tervek személyreszabása során beírt szöveg(ek) illetve felhasználásra került fotó(k) a Frill Prints – vagy más harmadik személy – jogát, jogos és méltányolható érdekét, illetve közérdeket sérthetnek, ha agresszív, személyeskedő, fenyegető jellegűek, ha szidalmazók vagy vulgárisak, akkor azt a megrendelést ne teljesítse és a felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozza.

A Frill Prints az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint a rajta kívülálló hibákért felelősséget nem vállal.

Amennyiben technikai probléma adódna a regisztráció vagy a vásárlási folyamat során kérjük a Kapcsolat menüpontból küldött üzenetben jelezni felénk!

Szolgáltatások

Mit kínál a Frill Prints?
A Frill Prints oldalain több száz nyomtatványminta található, amelyekkel az élet nevezetes eseményeit lehet még emlékezetesebbé és személyesebbé tenni. A minták közül bármelyik kiválasztható és személyre szabható tetszés szerinti szövegekkel és fotókkal. A személyreszabást a felhasználó maga végezheti el, és az eredménye azonnal láthatóvá válik a számítógépe monitorán. A megrendelést követően a személyreszabott tervet nyomdába küldjük, ahol kiváló minőségű papírra kinyomtatjuk. Az egyes nyomtatványfajták sorozatba illeszthetők, de megrendelhetők önmagukban is. A Frill Prints a babavárástól a gyermekek kisiskolás koráig kínál nyomtatványokat.

Alapár
Minden terv mellet megtalálható az ára, amely általában egy minimum és egy maximum egységárat is tartalmaz. Az egységár a minimális és a maximális ár között a megrendelt mennyiségtől függően változik: nagyobb példányszám esetén alacsonyabb egységár is elérhető, míg kisebb példányszám esetén csak magasabb egységáron tudjuk teljesíteni a megrendelést. Az egységár a meghívók, az értesítők, a kártyák és a matricák esetében 1 darabra, a tombolajegyek esetében 1 párra, a vasalható matricák és adventi matrica szettek esetében 1 szettre vonatkozik.

Az alapár tartalmazza a Frill Prints engedélyét a kiválasztott terv személyreszabására és az elkészült nyomtatványok személyes felhasználására. (A személyreszabás során a Frill Prints erre szolgáló felületén a mintán szereplő szövegek és fotók cserélhetők ki tetszés szerinti szövegekre és fotókra.)
Az alapár tartalmazza a személyreszabott terv digitális eljárással történő kinyomását, gondosan kiválasztott, kiváló minőségű papírra.

A babaváró értesítők, a babaváró meghívók, a születési értesítők, a keresztelői meghívók, a névadói meghívók, a születésnapi meghívók, az ünnepi üdvözlőkártyák és a köszönőkártyák mellé Mohawk Via Felt papírból készült boríték tartozik, melynek árát a kártyák alapára tartalmazza.

Meghívók megrendelésekor kívánságlista készíthető, melynek elérhetőségét a meghívók hátuljára nyomtatjuk. Ez a szolgáltatás térítésmentesen vehető igénybe.

Feláras szolgáltatások
A borítékkal járó kártyákhoz, az alapboríték helyett, felár ellenében választhatók különleges borítékok.

Amennyiben megrendelés előtt valaki meg kíván győződni arról, hogy milyen a papír, a boríték, illetve a nyomtatás minősége, rendelhet tőlünk mintacsomagot, melyet a megrendelés után pár napon belül postázunk számára. A mintacsomag különböző formátumú mintakártyákat, matricákat és borítékokat tartalmaz. A mintacsomag tartalma nem személyre szabható. A mintacsomag ára 500 Ft.

A Frill Prints a megrendeléseket, a megrendelések beérkezése után 8 munkanapon belül tudja teljesíteni. Amennyiben a megrendelőnek hamarabb van szüksége a nyomtatványokra, lehetősége van azokat sürgősséggel kérni, ebben az esetben 4 munkanapon belül teljesítjük a megrendelést. A sürgősségi felár 2 000 Ft. Az egyedi füzetek és naplók elkészítésének határideje 2 hét és sürgősséggel nem kérhetők.

Megjegyzés
Minden munkánk hátulján kis méretben elhelyezzük a Frill Prints logót.

Garancia

Mindent elkövetünk, hogy a megrendelések a lehető legjobb minőségben készüljenek el, és időben megérkezzenek a vásárlókhoz, ennek ellenére előfordulhatnak hibák.

A nyomtatási eljárás sajátosságaiból eredően adódhatnak apróbb tökéletlenségek, amelyek többnyire alig észrevehetők. Ezek nem jogosítanak szavatossági igény érvényesítésre. A kész nyomtatvány akkor minősül hibásnak, ha nem felel meg a feldolgozás műszaki alapkövetelményeinek. A nyomtatványok szembetűnő, az eljárás sajátosságaival nem magyarázható hibáit a kézhezvételt követően haladéktalanul, de legfeljebb 2 napon belül, a hiba pontos leírásával, az érintett megrendelés sorszámával és a megrendelés kézhezvételének időpontjával a megrendeles@frillprints.hu címre küldött emailben lehet jelezni felénk. A közlés késedelméből eredő kárért a Frill Prints felelősséget nem vállal. Ha bármilyen okból a Frill Prints nem tudja beazonosítani, hogy a reklamáció mely megrendelésre, vevőre vagy termékre vonatkozik és határidőben benyújtásra került-e, úgy a reklamációt nem tudja elfogadni. Ha az elkészült nyomtatvánnyal kapcsolatban helytálló kifogás érkezik, a Frill Prints térítésmentesen újra elkészíti azt. Ilyen esetben kérjük az eredeti csomagolásban, az általunk biztosított futárszolgálattal visszaküldeni a hibásnak ítélt nyomtatványokat! A Frill Prints által biztosított futárszolgálattal történő visszaküldés költségeit a Frill Prints viseli. Az újranyomást csak a hibás nyomtatványok visszaérkezése után tudjuk elindítani.

Amennyiben egy sürgősséggel kért megrendelés a Frill Prints hibájából nem sürgősséggel teljesül, visszatérítjük a sürgősségi felárat.

Amennyiben a Frill Prints hibájából több, mint 14 napot késik a teljesítés a vállalt teljesítési határidőn túl, a megrendelés teljes összegét visszatérítjük, beleértve a szállítási és kezelési költséget is.

Fizetés

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. A számla elkészítése a Frill Prints weboldalon megadott és a megrendelés napján érvényes árak szerint történik.

A megrendelt termékek árát PayPal rendszeren keresztül elektronikusan, banki átutalással, illetve utánvéttel lehet kifizetni. Amennyiben PayPal rendszeren keresztül történő fizetést választott a vevő a megrendelésében, de a megrendelés ára a megrendelést követően 48 órán belül nem kerül kifizetésre, úgy a megrendelés nem jön létre. Amennyiben banki átutalásos fizetést választott a vevő a megrendelésében és a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolását követő 5 munkanapon belül nem kerül kifizetésre (a Frill Prints Kft. bankszámláján jóváírásra), úgy a Frill Prints szabadul az ajánlati kötöttség alól és nem köteles a megrendelés teljesítésére.

Banki átutalással történő fizetés esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét:
Frill Prints Kft., 10701520-22462703-51100005 (CIB Bank). A közleménybe kérjük beírni a megrendelés sorszámát!

Szállítás

A kiszállítás a DPD Hungária csomagküldő szolgálattal történik. Díja egységesen 1 650 Ft az ország egész területére. 25 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk!

A megrendeléseket 8 munkanapon belül, vagy sürgősséggel 4 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Az egyedi füzetek és naplók elkészítésének határideje 2 hét és sürgősséggel nem kérhetők. Utánvéttel történő fizetés esetén az 1. munkanap a megrendelés beérkezésének napját követő nap 0 órakor kezdődik, ha az nem munkaszüneti nap. Ha banki átutalással vagy PayPal-lal történik a fizetés, akkor a megrendelés árának vevő általi kifizetése és a Frill Prints Kft. részére történő jóváírása utáni nap számít az 1. munkanapnak, ha az nem munkaszüneti nap. A teljesítés időpontja a megrendelt áru a szállító részére történő átadás időpontja. A Frill Prints a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a DPD Hungária Kft. saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg, ezért a Frill Prints felelősséget nem vállal. A DPD Hungária egyébként vállalja, hogy az átadást követő munkanapon 17 óráig bezárólag kiszállítja a csomagot. A mintacsomagok postára adását követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért a Frill Prints felelősséget nem vállal.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében ellenőrizni! A csomag sérülése esetén jegyzőkönyvet kell felvetetni és nem szabad átvenni a csomagot. Utólagos reklamációra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval együtt részünkre bemutatja (másolatát a reklamációt tartalmazó emailjében mellékeli).

A kész nyomtatványok kézbesítése hétköznap 8-17 óra között történik. A szállítást három alkalommal kísérlik meg. Amennyiben a vevő rossz szállítási címet ad meg a megrendelésében és így a kézbesítés lehetetlen, úgy a teljesítés elmaradásáért a Frill Prints nem tartozik felelősséggel. Ebben az esetben a Frill Prints a teljesítés meghiúsulásáról való értesülést követő 5 munkanapon belül emailben értesíti az érintett vevőt erről a tényről és megkéri, hogy adja meg a helyes szállítási címet. Amennyiben a vevő megadja a helyes címet és kéri az ismételt kézbesítést, úgy erre a következő feltételek teljesülése esetén van lehetőség:
– korábbi PayPal fizetés és banki átutalás esetén, ha a vevő a válaszlevéllel egyidejűleg PayPal-lal kifizeti, vagy átutalja az ismételt kézbesítés költségét
– korábbi utánvétes fizetés kérése esetén, ha a vevő a válaszlevéllel egyidejűleg utánvétes fizetés helyett megfizeti a vételárat és a kétszeri kézbesítés díját PayPal fizetéssel, vagy banki átutalással.
A vásárolt terméket a fenti összegeknek (a második kézbesítés díja, vagy a vételár és a kétszeri kézbesítés díja) a Frill Prints Kft. bankszámláján való jóváírásától számított 5 munkanapon belül adjuk át a fuvarozónak.

Amennyiben
– a Frill Prints kérésére a vevő 5 munkanapon belül nem reagál, vagy 
– nem kéri az ismételt kézbesítést, vagy 
– nem fizeti meg a fenti határidőben a szükséges összeget, 
úgy a Frill Prints nem tartozik további teljesítési kötelezettséggel a vevő felé, azonban a Frill Printsnek ilyen esetekben sem áll módjában visszaküldeni a vételárat figyelembe véve, hogy a nyomtatványok egyedi igények alapján, személyes tartalommal készültek és azt másnak a továbbiakban értékesíteni nem lehetséges. Ilyen esetekben, amennyiben utánvétes fizetési módot választott a megrendelő, a termék árát és  a szállítás díját tartalmazó számlát a megrendelő számára elektronikus formában megküldjük. A megrendelő a számla összegét a Frill Prints Kft. bankszámlájára átutalással, 8 naptári napon belül köteles megfizetni. Késedelmes fizetés esetén a megrendelő a Frill Prints számára a jegybanki alapkamat kétszeresét fizeti késedelmi kamatként. Amennyiben a késedelem meghaladja a 15 naptári napot, a Frill Prints jogosult a felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a Frill Prints használatából kizárni.

Panaszügyintézés

Panaszt írásban az alábbi címekre küldött levélben vagy emailben lehet tenni: 
Levélben: 2094 Nagykovácsi, Boglya utca 30.
Emailben: frillprints@frillprints.hu

A panaszok elintézéséhez szükséges a kérdéses megrendelésben feltüntetett minden adat közlése, beleértve a megrendelés visszaigazolt sorszámát, hogy azonosítani tudjuk a panasszal érintett teljesítést. Az írásban érkező panaszokat a lehető leghamarabb megvizsgáljuk és tájékoztatjuk álláspontunkról a panaszost, illetve lehetőség szerint orvosoljuk a panaszt. Válaszunkat megindokoljuk.

Amennyiben válaszunkkal nem ért egyet, úgy a felügyeleti szervekhez fordulhat panaszával.

A panaszokra vonatkozó levelezéseket 3 évig megőrizzük.