Ez a termék több színben is elérhető
Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételéhez regisztráció szükséges.
Ha már regisztráltál, itt be tudsz lépni.
Email:
Jelszó:
Elfelejtetted a jelszavad?
Biztosan törölni kívánod?


Borítékok
Megrendelésed minden postázható kártya mellé egy Mohawk Via Felt papírból készült boríték árát tartalmazza. A Mohawk Via Felt az FSC által minősített, környezetbarát papír, mely 30%-ban újrahasznosított rostokat tartalmaz, az előállításához szükséges energiát szélerőművek biztosították és széndioxid-semleges gyártási folyamat során készült. Nemes, elegáns, filcprégelésű papír, felülete az akvarellpapíréhoz hasonló. Savmentes.
www.mohawkpaper.com, www.fsc.org

Lehetőséged van arra is, hogy a Mohawk Via Felt boríték helyett, a különlegesebb hatás elérése érdekében Cromatico, –CA. színes pauszpapírból készült borítékot válassz. A Cromatico, –CA. az FSC által minősített, kiemelkedő minőségű transzparens papír. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a pauszpapír tulajdonságaiból adódóan, a pausz boríték átlátszó, így a kártyád szövege a borítékon keresztül is látható lesz!
www.thibierge-comar.com, www.fsc.org

Az alapborítékok helyett ragyogó arany vagy gyöngyházfényű borítékokat is választhatsz, melyeket elsősorban a karácsonyi és a keresztelői kínálatunkban találsz meg.
www.tpg-paper.com, www.curiousstory.comboríték